Huh?

Alltså, syskonmatchning. Vad är poängen med det, egentligen? Vad är vitsen med att klä barnen i likdana kläder? Jag undrar verkligen. Uppriktigt.

Fast jag kanske bara är trög. Jag är ju allergisk mot släktnamn också.

 

Annonser

4 kommentarer

Filed under K funderar

4 responses to “Huh?

 1. Nettan

  Matchande kläder tror jag kan kvitta, även om jag och Niklas har likadana träningsoveraller på något gammalt kort hemma. Det ser mest bara ”roligt” ut på oss. Dock är jag inte allergisk mot släktnamn så länge jag tycker att namnen i sig är fina. Min lille kille kommer att få totalt tre namn, ett vi tycker om samt ett efter sin pappa och farfar och ett efter min pappa.

  • K

   Haha, ja, sånt där kan ju vara roligt och till och med jag råkar ju ha vissa lika kläder till ungarna (även om jag verkligen försöker undvika att ha dem vid samma tillfälle), men det här systematiska liksom…?

   Ja. Det är lite intressant detta med släktnamn. Kanske beror det på hur man själv ser på sina egna ev. släktnamn…

 2. J

  Haha, vilket antisocialt beteende ;). Jag antar att man gillar att gulla med sin lilla kärnfamilj. Och jag ju matchningscrazy, man råkar visst bli så om man är uppfostrad av en hemmafru som gillar att sy (matchande outfits till sina tre barn, nu fyra men då orkade hon ej sy längre ;), som alla börjar på J). Och B har ju visst hennes namn som andranamn, men jag ska försöka hålla mig bort från pot. syskonmatchning, promise ;). Tror jag, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s