Familjen Viking

20111008-031859.jpg

De tre bockarna Bruse slipper förhoppningsvis att frysa om fötterna i vinter!

Annonser

4 kommentarer

Filed under Humor, Shopping

4 responses to “Familjen Viking

 1. J

  Men åh, jag hoppas du köpte dem på Tittut för jag tror jag måste sälja B’s- de jag köpte på rea, tror inte jag får ned foten, haha.

 2. J

  …fast när jag läser nedan och ser hur nya de ser ut tänker jag ju att du nog varit och storshoppat någon annanstans :). Ska göra ett nytt försök att få ned B’s fötter ;). Får jag fråga vad N’s kostade? Kanske ska sätta ut B’s hursomhelst ju.

  • K

   Haha, nä jag köpte ju i omgångar från Brandos i somras och nu när jag tog fram dem såg det ju så knasigt ut när alla utom M har likadana stövlar 😉 Men ja, de minsta är verkligen smala i skaftet. Provade dem idag och det är precis att benen fick plats. Och ja, jag minns inte riktigt vad de kostade för jag köpte dem ju också på nedsatt pris (ev 349) men de till A och mig kostade 399 eller 499.

 3. J

  Ah, du fick alla därifrån till slut alltså, vad bra! Äh, hanfår köpa egna ;). Ja, verkligen! Ska testa igen som sagt, barnet var inte på humör för sådana strapatser idag… Mm, det är ett bra pris helt klart! Har beställt Kavat-kängor till B för ett tag sedan, strl 24 tog jag tror jag och gav strax under 400 med rabatt på Ellos :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s