Nytt pass

Det är dax för ett nytt pass. Hög tid skulle man kunna säga då det snart är ett år sedan det gamla gick ut. På den gamla bilden är jag 18 år. Känns lite skrämmande att det är 12 år sedan. Men ni ser ingen skillnad mot idag va? 😉 Jag lovar att jag blev skitsnygg på den nya bilden och inte alls ser ut som en stereotyp från Hinseberg. Bildbevis kommer inom kort.

20120204-113723.jpg

En dam i sina sämsta år

Annonser

6 kommentarer

Filed under Övrigt

6 responses to “Nytt pass

 1. J

  Tjusigt! Jodå, du är dig lik. Jag har verkligen åldrats märkbart för varje passfoto jag tagit och det är tre på sex år (jag var ju tvungen att ha pass innan jag fyllde 18 så jag kunde gå ut på gymnasiefest veckan efter alltså var det bara giltigt fem år och sedan gick det ut året innan jag gifte mig och då var det ju dags att byta igen i o m namnbytet, suck. Och nu funderar jag på om det inte är bäst om hela familjen skaffar nya pass i sommar så att alla går ut samtidigt (D’s går ut snart och B är ju oigenkänmlig på sitt pass ;)).

  • K

   Jadu, tanken slog mig med! Nu gäller de ju bara fem år också va? Nästa gång någons går ut slår vi mig till och förnyar allas tror jag. Detta mejl med att hålla ordning på allas olika datum är ju svettigt värre!

   • J

    Haha, great minds ;). Ja, fast då får ni se till att gifta er innan dess då (förutsatt att du ska byta namn då- förutsätter att de andra tre inte byter ;)). Ja, mycket meckigt! Vi måste bara försöka att inte skaffa en till alt inte resa med den inom fem år om vi nu ska köra på den idén, hm… Äh, det här var nog mest en bra idé i teorin för oss tror jag ;).

   • K

    Ja, åh, vad krångligt det blev! 😮 Både det här med giftermål och barnafödande 😉

 2. J

  Haha, eller hur? Bäst att stanna (i poolen) hemma i stadsdelen :D.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s