Snurrigt

Det brukar alltid vara lite trögt här måndag-onsdag. Sorry… Men orken är inte på topp. Just nu försöker jag hinna med det sista på jobbet innan jag går på några veckors föräldraledighet. Det är otroligt roligt att få mycket att bita i men det är också frustrerande när man känner att tiden rinner lite mellan fingrarna och när man har ytterligare ett liv som tar plats. Det har varit ett intensivt år på olika sätt. Och ja, mitt i allt detta ska vi försöka organisera ihop oss. Vi ska ju liksom ut och åka en sväng och strax därefter ska vi sätta tänderna i huset.

Det går inte så bra detta. Orken har tagit semester tror jag och det mesta flyter omkring. Humöret åker upp och ner på oss allihop just nu.

Hur som helst så träffade vi ett gäng goa barn och föräldrar i söndags. Nu ses vi inte så ofta men å andra sidan hörs vi nästan varje dag. Det är så trevligt 🙂 Som en liten extra familj. Och nu väntar vi ju på den stora finalen (nära på) när det första (nåja, i alla fall om man ser till efter själva augustibarnen) syskonet ska levereras! Det är stort 😀

N på Plikta

Annonser

4 kommentarer

Filed under Familj, Jobb

4 responses to “Snurrigt

  1. J

    🙂 Lite semester så ska det nog falla på plats :). Och ja, bästa lilla extrafamiljen <3.

  2. J

    Och underbar bild, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s