…och allt annat i livet

Även om planeringen av bröllopet tar en stor del av tillvaron just nu är det ju inte bara det som fyller våra dagar. För samtidigt ska man hålla ordning på det gamla vanliga livet: skolutflykter, ledighetslappar, VAB, tvätten, kalas, jobb, stugan… Orken tryter en smula. Till på köpet vaknade vi upp till snö idag. Huga!

Men kalasen är snart till ända. Skönt! Jag orkar faktiskt inte ens baka tårta. Tack och lov har min syster tagit över bakandet och nu utsetts till tårtchef 😉 Även om bröllopet inte blir något stort spektakel alls är det så himla många saker att hålla ordning på. Och vi gör allt själva. Därför är det underbart skönt att någon vänlig själ förbarmar sig över vissa detaljer!

Och från det ena till det andra. Ungarna har fått nya sängar. Nåja, nya och nya. Vi hittade en på Blocket till A medan N fick A’s gamla. Eftersom N tog sitt blöjstopp på fullaste allvar blev det ohållbart att ha kvar spjälsängen när hon behöver upp på natten några gånger (=trötta föräldrar…) för att gå på toa. Båda verkar nöjda.

Slutligen: Nu behöver vi vår. Inga D-vitamintillskott i världen kan ersätta den riktiga solen.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s