Varde grus

När vi ska försöka ordna till något går det oftast inte som det var tänkt. Vi har en plan men varenda gång händer något på vägen som ställer till det och drar ut på tiden. Ungefär så här: ”ja! Vi tar ner det låga innertaket i hallen i stugan. Det blir snyggt. Ojdå. Det låg en soptipp där under. Okej, då lägger vi tre dagar på att plocka bort skiten” eller ”ja! Vi lägger nytt golv i köket. Jasså, hade det bott råttor där? Okej, då bryter vi upp hela huset då”. Osv. Alltså förutsätter vi inte längre att något nånsin ska gå lite enkelt. (Kanske därför jag inte orkar bli trött längre på att hålla till i diverse byggprojekt. Det är ju alltid så.)

Men! Plötsligt händer det ta mig tusan! Ett (av många) projekt inför försäljningen av huset var att ordna nytt grus på uppfarten. Och hur brukar det gå till? Jo, en lastbil kommer och släpper av x antal enorma högar som vi sedan får bära omkring på för hand. Gärna i drivis och hagel. Men idag kom det en så himla trevlig pöjk serni. Han nöjde sig inte med att bara dumpa eländet och åka utan han släppte lite i taget, körde fram och tillbaka, flyttade på släpkärran och skottade bort det som kommit på muren. (Okej, en liten hög bak garaget. Kunde ju inte gärna begära att han skulle skyffla ut det där ;-))

IMG_0212

Fattar ni upplevelsen?! Jag blev nästan tårögd. Jag borde ha bjudit honom på en fika. Synd att vi inte hade någon. En smoothie kanske? Eller en ansiktsmask?

Så. Nu ska vi bara ligga i soffan och glo hela helgen. Tjoho!

(Trodde ni allt va? ;-))

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Piff och pynt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s