Sedan sist

Det springer på, tiden. Men eftersom september verkligen visat sig från sin bästa sida hittills så känns det fortfarande som sommar. Om man bortser från att mörkret börjar smyga sig på. Det är lite tungt. Jag har svårt att se det mysiga i det just nu… 

Vi har hunnit med en del. Det är mest jobb på agendan nu men det är ju trevligt så det är inga problem. En dag i veckan går jag i skolan. Tänka sig. Att det gick så fort att tappa läsfarten och förmågan att formulera sig i text. Men det ska nog gå bra. Det är en fantastisk möjlighet att få reflektera över sitt yrke och sig själv, både som lärare och person. 

Ungarna kämpar på i skolan. Det verkar gå bra. Men läxor, gympapåsar fyra dagar i veckan, föräldramöten, samtal, matsäckar och gud vet allt tar sin tid och kraft. 

Vi börjar komma i kapp oss här hemma. Vad som troligtvis blir årets sista utomhusprojekt är startat: gräsmattan! Den skulle ju ha varit på plats redan i våras men ja… Ni vet ju hur det är här. Det blir aldrig som vi planerat. Men äntligen, äntligen är bubbelpoolen på plats i sitt hål så nu kör vi. Altangolvet är klart och 56 rosenbuskar nergrävda. De sista tomaterna i växthuset äts upp och snart är det höst på riktigt. 

Sista brädan! 

En av alla 56…

Man måste baka lite mellan varven 

Badpremiär

Somliga hjälper gärna till 

Andra badar… 

Fast lite kämpar han allt också

Grannens hönor håller koll på oss 

Sista rycket i växthuset

Ibland måste man hinna hämta andan också! 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Fawlty towers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s