Det är mycket nu

Det går snabbt nu, dagarna. Det känns som att allt som ska göras inte hinns med riktigt. Både här och där. Och snart är det skolavslutningar, sommarfester, dropin, klämdagar och allt vad det är. Full fart på jobb och hemma. Byggen, ogräs, rabarbern som redan blommar (!) och stugan. Det gäller att hitta små andetag i allt. Att bara stänga av. 

Då kan man baka lite! Jag har generellt extremt dåligt tålamod. Det är både skönt och utmanande att pilla ihop små blommor och annat. Men det är lite som terapi faktiskt. Att bara tänka på det där just då. 

För en gångs skull var det någon annan som skulle ha tårta den här gången. Mycket praktiskt!  Och trevligt för den delen med. Sedan blev jag sugen på att prova lite nya grejer och eftersom jag hade några små bottnar i frysen fick det bli en liten en till oss med. Ganska lagom med en 15cm. Man behöver inte äta tårta i tre dagar liksom… Ja. Sen har jag då försökt göra nåt åt ogräset. Jag hatar att rensa ogräs. Jord, sticksigt och maskar. Hu. Det tar ju heller aldrig slut. Jag blir galen. Därför bygger vi pergolan. Det tar bort en del av ogräsmattan. Det tar sig. Och vi tar en ny vecka! 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Bakning, Familj, Fawlty towers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s