Semester! 

Yay! No more väckarklocka på ett tag. 

Det har varit ett händelserikt läsår, men ett bra sådant. Tack alla fina ni som finns där ❤

En tårta passade väl bra en dag som denna? Note to self 1: lägg inte ett lager bärgelé mellan två mousselager. I alla fall inte om du snabbakar genom att frysa lagren. Det blir inte bra. 2: rabarber/jordgubb och vit choklad. Så bra ihop 👌🏼 3: håll i tårtan i bilen! 

Så. Vad ska dagarna fyllas med nu? Jo. Utan inbördes ordning: sova, äta, trädgård, familj, vänner, serier, tårtor och rosa hår. 

Och på tal om det rosa håret. Nu är vi ju där igen. Vuxenheten. Jag tänkte i alla fall att jag skulle fråga min familj om åsikter i ämnet först (vad det sen hade spelat för roll, ja…). N skulle troligtvis tycka att det vore toppen om mamma såg ut som Rainbow Dash, men resten? Risken att A och M skulle tycka att det vore vansinnigt pinsamt är ju rätt hög. Men icke. A tyckte det var dödscoolt och M, ja, han har väl insett att det är lika bra att bara inse att jag är som jag är. Man får ta hela konceptet. Och det gör han ❤ Det är banne mig inte alla som säger till sin 35-åriga fru ”ja men det är väl klart att du ska ha rosa hår!” Tack hjärtat. Och du, det är helt ok om vi börjar handla mat på nätet igen 😉

Annonser

Lämna en kommentar

Under Bakning, Familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s