Hej 2018

En lång jul/nyårsledighet är till ända. Det var välbehövligt och skönt. Det har väl inte hänt så väldigt mycket får jag nog säga. Lite stillsamt julfirande i all sin enkelhet med bara oss fyra här hemma. Några dagar i stugan så barnen fick rastas hos morfar, jag fick några mormorkramar och en födelsedagsmiddag ordnades. Vi var på St Jörgen spa. Helt ok men Asia är ff oslagbart verkar det som. Nyår här hemma, stillsam familjekväll även det. Under de senaste dagarna har jag pysslat med ett litet projekt ni får se så småningom 😊 Det är härligt att vara ledig men nu ska det faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka till jobbet. Även om man ibland känner sig som en urvriden disktrasa ger det mig också så mycket positiv energi och många tankevarv varje dag.

Så, nytt år. Vad har vi först att säga om det förra då? Det var ett ganska bra sådant tycker jag. Lite byggande och fixande så klart men ganska harmoniskt ändå. Trädgården började ta form, ungarna har mått bra och jobbet har funkat fint 😊 Jag försökte också att lägga tid på att hitta stillhet och ett lugn. Det var fantastiskt bra. Jag gav mig själv möjlighet att stanna upp lite och hinna känna på allt som var bra.

Det nya året kommer inte att se likadant ut men jag hoppas ändå att det kommer att finnas tid för lugn på nåt sätt. Det är snart dags att börja planera fröer och växter, det ska bli roligt! Jag hoppas att alla fina människor jag känner också får ha ett fint år, utan sorger och bedrövelser. Det känns som att det finns förutsättningar för att det ska bli bra i alla fall 😊

Annonser

Lämna en kommentar

Under Familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s